Payroll freelance voor u

Het uitbetalen en in dienst nemen van medewerkers via een payroll bedrijf gebeurt steeds meer en meer. Ook voor freelance krachten wordt er volop gebruik van gemaakt. De medewerkers die u aantrekt en in wilt huren hoeven geen zakelijke inschrijving te hebben. Ze hoeven geen kamer van koophandel inschrijving te hebben, een btw nummer, u een factuur te versturen en tal van andere randzaken te verrichten voordat u ze kunt inhuren. Wat dacht u wat het qua tijd scheelt als u geen VAR verklaring hoeft aan te vragen. U kunt veel sneller zaken doen met de medewerker die u wilt inhuren via a een payroll freelance organisatie. Freelance payrolling is een goede oplossing!
U huurt de medewerker in via een payroll bedrijf en deze zorgt dat alles correct wordt afgewikkeld richting de freelance medewerker.
Uw bedrijf heeft dus het voordeel dat ze op deze manier snel de medewerker in kunnen zetten en ook dat de medewerker op een correcte manier wordt beloond. U zult nooit problemen krijgen met de belastingdienst of de afdracht van sociale lasten. En dat is natuurlijk een groot voordeel.  Als u overweegt om freelance medewerkers uit te laten betalen via een payroll bedrijf maak dan vooral eens een afspraak met een payroller. Een payroll organisatie kan dan helder en duidelijk uiteenzetten wat de mogelijkheden zijn en wat u mag verwachten van hun. En natuurlijk ook wat de mogelijke kosten zijn als u gaat samenwerken met een payroll bedrijf is dan ook van belang.

This entry was posted on Wednesday, May 30th, 2012 at 12:05 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.