Wat is de functie van een praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg?

Een praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ) kan verschillende taken van een huisarts overnemen.  Zo kan de praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg mensen helpen die zich depressief of down voelen. We hebben allemaal wel eens een dag dat het niet zo lekker loopt. Echter bij sommige mensen lijkt dit meer regelmaat als een momentopname. Deze mensen kunnen goed terecht bij de praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg. Ook mensen met kinderen die vormen van autisme vertonen kunnen terecht bij de praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg.

Vaak is een goed gesprek en hulp een grote steunpilaar in het leven van deze mensen.
Ook veel mensen die met slaapproblemen kampen of een slaapstoornis hebben kunnen terecht bij de praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg en hoeven niet direct een slaapmiddel voorgeschreven te krijgen van de huisarts.
Voor veel mensen zijn relatieproblemen ook erg ingrijpend. Een gesprek met een praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg kan dan uitkomst bieden en de mensen kunnen dan hun hart luchten. Daarnaast zijn er veel mensen die met verslavingen leven. Verslavingen in de vorm van eten, roken, alcohol en drugs. Een praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg kan op zoek gaan naar de oorzaak en onderzoeken wat de beste stappen zijn om hier vanaf te komen.  Een andere situatie waarvoor veel mensen bij de praktijkondersteuner huisartsenpraktijk geestelijke gezondheidszorg terecht komen is als de partner of een kind overlijd. Dit zijn ingrijpende situaties die veel veranderen in het leven van de mensen.

This entry was posted on Wednesday, May 23rd, 2012 at 12:03 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.