Collegegeld

Collegegeld is een van de kosten van een post-secundair onderwijs in de VS De totale kosten van de universiteit in de VS is wel de kosten van deelname of de “sticker prijs” en in aanvulling op collegegeld kan ook kost en inwoning, reiskosten, boeken, vergoedingen en andere kosten, zoals computers. De meeste studenten (en hun gezinnen) die betalen voor collegegeld en overige kosten van het onderwijs niet genoeg spaargeld om te betalen in volle terwijl ze op school. Sommige studenten moeten werken en / of geld lenen om een opleiding kunnen veroorloven. In de VS, student financiële steun is beschikbaar voor de kosten van een post-secundaire education.Developed landen dekken hebben gekozen voor een tweeledige regeling voor het onderwijs: terwijl de basis (dat wil zeggen de middelbare school) onderwijs wordt ondersteund door de belastingen in plaats van collegegeld, het hoger onderwijs is meestal gegeven voor het honorarium of collegegeld.

Later in de meeste protestantse landen, de belangrijkste taak van de universiteiten was de opleiding van toekomstige ambtenaren. Nogmaals, het was niet in het belang van de staat om collegegeld kosten, omdat dit zou zijn gedaald de kwaliteit van de ambtenaren. Aan de andere kant, was het aantal studenten uit de lagere klassen meestal in toom gehouden door de kosten van levensonderhoud gedurende de jaren van studie, hoewel al in het midden 19e eeuw waren er oproepen voor het beperken van de universiteit ingang door middle-class personen . Echter, een typische familie kon het zich niet veroorloven het opleiden van een zoon, laat staan ​​een dochter, zelfs als het onderwijs zelf vrij was. Een soortgelijke situatie bestaat vandaag de dag in veel Derde Wereld landen, waar de kosten van de “vrije” school (bijvoorbeeld, eten, boeken, schooluniform) een aantal kinderen te voorkomen dat het bijwonen van zelfs de lagere school.

This entry was posted on Thursday, December 22nd, 2011 at 11:31 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.